Produse

Produsele gamei Villy oferă savoarea deosebită a băuturilor răcoritoare. Produsele de calitate comercializate la preţuri foarte avantajoase sunt aduse la îndemâna consumatorilor. La servirea cât mai bună a consumatorilor ne ajută o experienţă de mai mult de 15 ani şi inovaţii continue. Produsele noastre sunt prezente în diferite ambalaje şi arome corespunzând diverselor gusturi.

 

 

 

Răcoritoarea Villy de 0,5 litri, care este produsă în 12 arome. Consumatorii pot alege dintre răcoritoarele cu gust de portocale, portocale roşii, piersici, lămâie, tutti-frutti, mere, struguri, vişine, cola, pere, soc şi ananas.

 

 

 

 

 

 

Cel mai îndrăgit produs este Răcoritoarea Villy de 2 litri, care este produsă în 12 arome. Consumatorii pot alege dintre răcoritoarele cu gust de portocale, portocale roşii, piersici, lămâie, tutti-frutti, mere, struguri, vişine, cola, pere, soc şi ananas.

 

 

 

 

 

 

Răcoritoarea Villy în ambalaj economic de 3 litri este produsă în 12 arome. Oferta noastră din acest an este următoarea: portocale, piersici, tutti-frutti, ananas, mere, struguri, vişine, portocale roşii, cola, lamâie, pere, kiwi.