Termékeink

A Villy család termékei az üdítőitalok különleges élvezetét nyújtják. A jó minőségű és rendkívül alacsony áron forgalmazott termékeinket közel visszük a vásárlóinkhoz. Több mint 15 éves tapasztalat és a folyamatos fejlesztések segítenek a fogyasztók minél jobb kiszolgálásában. Termékeink többféle kiszerelésben és ízben kaphatóak a különböző igényeknek megfelelően.

 

 

 

A 0,5 literes kiszerelésű Villy üdítő, amelyet 12 ízben gyártunk! Vásárlóink a narancs, vérnarancs, barack, citrom, tutti-frutti, alma, szőlő, meggy, cola, körte, bodza, ananász ízű italok közül választhatnak.

 

 

 

 

 

 

A legnépszerűbb termékcsaládunk a 2 literes kiszerelésű Villy üdítő, amelyet 12 ízben gyártunk! Vásárlóink a narancs, vérnarancs, barack, citrom, tutti-frutti, alma, szőlő, meggy, cola, körte, bodza, ananász ízű italok közül választhatnak.

 

 

 

 

 

 

A gazdaságos 3 literes kiszerelésű Villy üdítő 12 ízben készül! Az idei ajánlatainak a következők: narancs, barack, tutti-frutti, ananász, alma, szőlő, meggy, vérnarancs, cola, citrom, körte, kiwi.