Franchise

A franchise egy szerződéses kapcsolaton alapuló együttműködési forma. Többféle tartalma lehet, lényege egy olyan együttműködési megállapodás, amelynek során a franchise-átadó (franchisor) egy értékkel bíró név, általában bejegyzett védjegy, valamint egy hozzá tartozó, értékkel bíró üzletviteli tapasztalat használati jogát adja át, a franchise-átvevő (franchisee) pedig díj fizetésére köteles.

Minden vállalkozás célja a biztonsággal megtermelhető profit. A Villy Üdítő franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.

 

Kedvező tapasztalatunk alapján megterveztük azt az üzlethálózatot, amely kiváló lehetőséget ad azok számára, akik változtatni vagy kiegészíteni szeretnék jelenlegi tevékenységüket és ezen a dinamikusan fejlődő területen tevékenykednének.

Cégünk több mint tíz éves tapasztalata és egyedi hálózatrendszere segítséget nyújt azok számára, akik bátran mernek változtatni és egy folyamatosan növekvő piaci területen és kiemelkedő eredményt kívánnak realizálni segítségünkkel.

Amennyiben Ön vagy vállalkozása rendelkezik saját vagy bérelt üzlethelységgel, bemutatóteremmel és szívesen váltana tevékenységet, akkor mi örömmel segítünk azt átalakítani egy dinamikusan fejlődő ágazat nagy hozamot garantáló egységévé.

 

Mit adunk mi Önnek az elinduláshoz?

több mint 10 éves tapasztalatunkat és globális referenciáinkat

az ország legjobb árait

területi marketinget

betanítást és folyamatos képzést

egységes és meggyőző arculatot

biztos és növekvő üzleti dinamizmust

folyamatos szakmai támogatást tevékenységéhez

egyedülálló üzleti hálózati lehetőséget

egy végiggondolt üzleti koncepciót

 

Mire van szükséges Öntől a biztos sikerhez?

az idejében felismert helyzeti lehetőség kiaknázására

egy bátor döntésre a tevékenység váltáshoz vagy bővítéshez

nyitottságra az új dolgok iránt

már meglévő vagy leendő üzlethelységre

 

 

Az alábbi űrlapot kitöltve bővebb információt kaphat a franchise rendszerünkről:

 

 
 
 
 
 


 


 
  
Biztonsági kód :: Adja meg a képen látható kódot